Barion Pixel

 x 
Kérjük értékelje a terméket!
Thank you for rating this article.

Brown-féle talajnedvesség vizsgáló szonda

Brown-féle talajnedvesség vizsgáló szonda

A Brown-féle talajnedvesség vizsgáló szonda egy módosított szúróbotos talajszonda, melyet elsősorban mezőgazdász kutatók és gazdálkodók használnak öntözést követően a talaj nedvességtartalmának 3' mélységben történő vizsgálatához.

A szonda a talaj nedvességtartalmának vizuális vizsgálatához nyújt segítséget, mely adat jól használható döntéshozatal céljára a terméshozam, a vetés, az öntözés, és a trágyázás meghatározásához.

A Brown-féle talajnedvesség vizsgáló szonda egy módosított fúró-csúccsal, valamint a csúcstól számított 1’, 2’, és 3’ mélységben elhelyezett rovátkolt jelölésekkel rendelkezik. A szondát kézi erővel vertikálisan a talajba sajtolják. Ez könnyen áthatol a nedvességgel átitatott talajokon, de nem így a száraz talajokoin. A behatolási ellenállás a talaj nedvességtartalmának csökkenésével ellentétesen növekszik. Ezt követen a szondát kihúzzák a talajból. A módosított fúró-csúcson kis mennyiségű talaj marad, melynek szemrevételezésével megállapítható a talaj nedvességtartalma. A szonda egy 43” hosszúságú szénacél szúróbotból és egy 10” méretű komfortos markolatú hajtókarból áll.

Üzenetküldés - érdeklődés, ajánlatkérés

Az alábbi gombra kattintva, és a megjelenő formanyomtatvány mezőit kitöltve küldhet nekünk üzenetet, melyben kérhet a termékről ismertetőt, bővebb információt, árajánlatot, stb.
Kérjük, üzenetében feltétlenül nevezze meg a terméket.

Üzenet küldése

Kapcsolódó termékek - további talajmintavevő és feltáró szondák

Kapcsolat

ENVIROTOOLS Környezetvédelmi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 2624 Szokolya, Petőfi Sándor u. 8.
Tel.: +36-30-437-8051, +36-30-251-0982
Fax: +36-23-330-930, +36-27-375-287
Email: envirotools@envirotools.hu
web: www.vizszintmero.hu | www.envirotools.hu

Copyright © 2020 ENVIROTOOLS Kft. Minden jog fenntartva.

barion card payment mark 2017 300px 297x36