Barion Pixel

 x 

e-Survey E100 hálózat RTK GNSS vevő

e-Survey E100 hálózat RTK GNSS vevő
e-Survey E100 hálózat RTK GNSS vevő
Kérjük értékelje a terméket!
Thank you for rating this article.

 

Az E100 az eSurvey hálózati GNSS vevője. A strapabíró IP67-es kialakítás lehetővé teszi a különböző környezetekben való munkát. A többszörös konstelláció és a frekvenciakövetés mindig fix megoldást ad az Ön munkájához. A kis méretű kialakításnak köszönhetően az E100 különféle alkalmazásokhoz alkalmas, például jármű- és gépvezérlésre.

 

Jellemzők

  • Több konstelláció és több frekvencia használata: 800 GNSS csatorna használatával az E100 stabil és megbízható pontosságot biztosít. A standard kiépítésben az összes GNSS rendszer használata rendelkezésre áll: GPS, BDS, GLONASS, GALILEO, QZSS és SBAS
  • Döntött mérés: Az eSurvey által fejlesztett döntött mérési technológia kiemelkedő mérési hatékonyságot nyújt. A dőlés-szenzor változatos munkakörülményekhez alkalmazkodik és 10 mp-en belül mérésre készen áll. A maximális 60°dőléskompenzáció biztosítja a fennakadások nélküli hatékony mérést.
  • Atlas L-sáv: Az Atlas globális korrekciót nyújt L-sávú műholdakon keresztül. Atlas előfizetéssel az E100 vevő cm pontosságú mérést biztosít bázis állomás használata nélkül is.
  • aRTK: Az Atlas által biztosított innovatív aRTK technológia minden Atlas-kompatibilis vevőn működik, mely lehetővé teszi az RTK szintű pontosság és megbízhatóság megtartását az RTK korrekció megszakadása esetén, további költségek nélkül.
  • WEB UI: Webes felhasználói felületen lehetővé teszi a pozíció státus megtekintését, a működési mód konfigurálását, adatok letöltését, firmware frissítések telepítését bármely okostelefonon, tableten vagy számítógépen.
  • Inteligens hangüzenetek: Az E100 vevő hangüzenetekkel figyelmezteti a felhasználót a mérési megoldás változására. A bekapcsoló gomb rövid megnyomásakor manuálisan kérhető a működési mód és a mérési megoldás hangüzenetként történő kimondása.
  • Könnyű és kis méretű: A mindössze 900 g tömegű E100 vevő ideális kézben tartásra. A kisméretű kivitel lehetővé teszi változatos felhasználásra, mint jármű és gép vezérlés.
  • Strapabíró kivitel: Az E100 vevő váza magnéziumötvözetből készül, ami nagymértékű ütés- és rázkódásállóságot biztosít. Az IP67 védelmi besorolás lehetővé teszi akár nehéz körülmények közt is a munkát.

 

Kapcsolat

ENVIROTOOLS Környezetvédelmi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 2624 Szokolya, Petőfi Sándor u. 8.
Tel.: +36-30-437-8051, +36-30-251-0982
Fax: +36-23-330-930, +36-27-375-287
Email: envirotools@envirotools.hu
web: www.vizszintmero.hu | www.envirotools.hu

Copyright © 2020 ENVIROTOOLS Kft. Minden jog fenntartva.

barion card payment mark 2017 300px 297x36