Barion Pixel

 x 

Minőségpolitikánk

ENVIROTOOLS Környezetvédelmi Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. fő tevékenysége környezetvédelmi, geológiai, hidrogeológiai, talajmechanikai, geofizikai és meteorológiai szakterületen használatos eszközök, műszerek forgalmazása, valamint ugyanezen szakterületeken végzett szakértés, tervezés és tanácsadás.

ENVIROTOOLS Bt. vezetősége elkötelezi magát annak a célnak az elérése érdekében, hogy termékeink, tevékenységeink, szolgáltatásaink minőségével, megbízhatóságával maradéktalanul megfeleljünk a vevőink követelményeinek és elvárásainak. Vevőink bizalmának megszerzése és megtartása érdekében biztosítjuk a tudomásunkra jutott adatok bizalmas kezelését.

Célunk, hogy mind termékeink, mind pedig szolgáltatásaink a legújabb tudományos eredményeket és technológiákat képviseljék

Alkalmazottaink számára folyamatosan biztosítjuk a szakmai, minőségi és környezetvédelmi továbbképzést. Elvárjuk, hogy munkájukban a minőségirányítási rendszer előírásait, a vonatkozó jogszabályokat, szakmai módszereket alkalmazzák, betartsák, tudásukkal, felkészültségükkel a minőség javításában aktívak és eredményesek legyenek, és ezáltal hozzájáruljanak a cég sikereihez. Munkatársaink értékrendje, erkölcsi magatartása biztosítja, hogy tevékenységünket nem befolyásolják a partnereink egyéb gazdasági érdekei.

Alvállalkozóinkat, szolgáltató partnereinket stratégiai szövetségeseinknek tekintjük, ezért kiválasztásunkban nagy gondossággal járunk el, számukra szakmai és minőségi elvárásokat fogalmazunk meg, és ezek alapján ellenőrizzük, értékeljük őket.

Célul tűzzük ki és elkötelezettséget vállalunk arra, hogy folyamatosan megfelelünk a társaságunkra és tevékenységünkre vonatkozó környezetvédelmi és egyéb jogszabályoknak, határozatoknak, szabványelőírásoknak, és belső szabályozásoknak.

A fenti célok elérése érdekében olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely garantálja termékeink és szolgáltatásaink kifogástalan, magas minőségét. A vezetőség elkötelezi magát a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése iránt, amelyhez biztosítja a szükséges erőforrásokat.

Kijelentjük, hogy a minőségpolitikát következetesen megvalósítjuk, és az abban meghatározott célokat kötelezőnek ismerjük el. A Társaság valamennyi munkatársa elkötelezi magát, hogy a tevékenységét a minőségirányítási rendszerek szellemében és gyakorlata szerint végzi, és annak fejlesztését célzó javaslatait a cégvezetés felé közvetíti.

Budapest, 2010. július 18.

Angelus Béla
cégvvezető

Kapcsolat

ENVIROTOOLS Környezetvédelmi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 2624 Szokolya, Petőfi Sándor u. 8.
Tel.: +36-30-437-8051, +36-30-251-0982
Fax: +36-23-330-930, +36-27-375-287
Email: envirotools@envirotools.hu
web: www.vizszintmero.hu | www.envirotools.hu

Copyright © 2020 ENVIROTOOLS Kft. Minden jog fenntartva.

barion card payment mark 2017 300px 297x36