Kérjük értékelje a terméket!
Thank you for rating this article.

Általános talajmintavevő taposószondák

Általános talajmintavevő taposószonda, 1. kép

Általános talajmintavevő taposószonda, 2. kép

Az általános talajmintavevő taposószondák nyitott falú ablakos szondateste egyszerű lehetőséget nyújt sekély mélységű talajminták vételére.

Ezek a szondák hasonlóak az általános talajmintavevő szondákhoz annyi eltéréssel, hogy egy fixen rögzített taposóval rendelkeznek, melynek segítségével további erő fejthető ki a szonda talajba sajtolásához. Ezek a nikkelezett, rozsdaálló talajmintavevő taposzószondák magcső nélkül használatosak. Kaphatók egy, illetve két darabból készülő modellek is. Mindkét típus nyitott oldalú ablakos szondatesttel, rögzített taposóval és egy 10” méretű komfortos markolatú hajtókarral rendelkezik. A két darabból álló talajmintavevő modellek esetén a hajtókar levehető, 5/8” menetes csatlakozású.

Mind az egy, mind a két darabból álló talajmintavevő taposószondák vastagfalú 4130 króm-molibdén acélötvözetből készülnek, és edzett acél vágóéllel rendelkeznek. A talajmintavevő külső átmérője 7/8”, belső átmérője 5/8”, hossza 12”. A speciális erős anyagminőség és a strapabíró kialakítás meggátolják a szondatest elhajlását, görbülését, vagy csavarodását.

Cikk-számTermék megnevezéseCsatla-
kozás

Anyag

Átmérő x hosszTömeg
401.42Talajmintavevő taposószonda, egy darabból álló-Nikkelezett bevonatú acél~2.2 cm
7/8”
x
x
~102 cm
40”
~0.9 kg
1.9 lbs
401.40Talajmintavevő taposószonda,
két darabból álló
5/8" NC menetesNikkelezett bevonatú acél~2.2 cm
7/8”
x
x
~84 cm
33”
~1.1 kg
2.5 lbs

Üzenetküldés - érdeklődés, ajánlatkérés

Az alábbi gombra kattintva, és a megjelenő formanyomtatvány mezőit kitöltve küldhet nekünk üzenetet, melyben kérhet a termékről ismertetőt, bővebb információt, árajánlatot, stb.
Kérjük, üzenetében feltétlenül nevezze meg a terméket.

Üzenet küldése

Kapcsolódó termékek - további talajmintavevő és feltáró szondák